Dokter Decadt Geert

bij elke koorts,griep of luchtweginfectie :

gelieve NIET naar de consultatie te komen,

neem telefonisch contact op voor verdere instructies : u wordt op het moment zelf verder geïnstrueerd, of de dokter belt u in de loop van de dag (einde voormiddag, of in de avond) zelf op.

 

telefonische consultaties met opsturen van  voorschrift of attest arbeidsongeschiktheid zijn mogelijk tijdens de Corona-periode ; het honorarium wordt rechtstreeks geregeld met de mutualiteit ALS u recent identiteitskaart hebt laten inlezen en u in orde bent met de verzekering van de ziekenbond

 

voor elke andere consultatie : alles op afspraak, GEEN vrije raadplegingen meer

Vanaf  4 mei  vragen we u met een mondmasker binnen te komen en aan te houden tot in het kabinet. Handschoenen zijn niet nodig. Probeer zo weinig mogelijk aan te raken; ik ontsmet elk oppervlak met ontsmettingsalcohol of zeepoplossing na elke consultatie. De volledige ruimte wordt 3x/dag volledig gedesinfecteerd (alle stoelen, klinken, toilet, vloer, bureau, onderzoekstafel, ….

Personen met verkoudheid of koorts worden geholpen met telefonische consultatie of huisbezoek.


WOENSDAGAVOND is het terug fietsavond vanaf 20 mei, wellicht  tot half september

Mijn excuses als er door een dringend consult, wat vertraging op het schema zit. Ik doe mijn best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Een afspraak maken

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken:

  • Gekend systeem: u belt om een afspraak te maken naar 050 28 11 31, liefst in voormiddag.
  • vanaf 18 mei kunnen terug afspraken on line gemaakt worden, mits duidelijk vermelden van telefoon (gsm) nummer én reden van artsbezoek

De bedoeling blijft om zoveel mogelijk NIET samen in de wachtzaal te zitten met andere mensen dan uw eigen 'bubbel' (gezin).

Kom daarom vrij stipt naar mijn kabinet (geen 10 minuten te vroeg, anders wacht u buiten).

De 3 stoelen staan op > 1.5m afstand, en u blijft mondmasker aanhouden.

Indien u uw afspraak bij de huisarts niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel als mogelijk te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.

 

 

U moet dus geen schrik hebben om op consultatie te komen, help konsekwent de maatregelen mee op te volgen, in eigen belang én voor elkaar !